Waardeer alle resultaten van je kind!

Een vader komt in de slaapkamer van zijn dochter, en ziet een brief op het bed liggen.
Na enige aarzeling besluit hij de brief te lezen.
Liefste Papa,
Ga even zitten als je dit leest…
Het is met pijn in mijn hart dat ik je vertel dat ik er zo plotseling op uit ben getrokken met mijn nieuwe toffe vriend. Ik ben passioneel verliefd, en het is best een vriendelijke jongen, ondanks zijn piercings, tattoos en zijn grote moto.
Dat is nog niet alles: Ik ben zwanger, en John zegt dat we heel gelukkig worden in de kamer van zijn tijdelijke onderduikadres, bij de broer van zijn vaders tante.
Hij wil veel kinderen, en zoals je weet is dat ook mijn grootste droom.
En die sluier is echt handig hoor, tegen de zon en tegen de vliegjes…
Ik leerde ook reeds dat marihuana niet verslavend is, en we hebben besloten het zelf te gaan kweken, voor ons en onze vrienden.
John is al actief als tussenhandelaar in cocaïne en XTC en hebben dus ook ons eigen productiebedrijfje.
We zijn echt goed bezig hoor! Het geld hebben we hard nodig, want we zijn nog jong, en we gebruiken zelf ook een klein beetje coke en XTC, en dat spul is hartstikke duur hoor… Haast niet te betalen!
Je zegt altijd dat je van de liefde alleen niet kunt leven, maar omdat John geregeld een paar zeer goede vrienden uitnodigt, kan ik toch ook wat meebetalen… Ik vraag je verder te bidden dat de wetenschap snel iets mag vinden tegen aids, zodat mijn John toch nog kan genezen… En papa, wees vooral niet ongerust, ik ben toch al 14 en kan al heel goed voor mezelf zorgen. Over een paar jaar zal ik je komen opzoeken zodat je al je kleinkinderen kunt bewonderen!
Je liefhebbende dochter…,
Sesile
XXXXX
PS: Papa, ben je er nog? En ben je niet te erg geschrokken?
Gekke papa, dit briefje is natuurlijk een grapje!
Ik ben spelen bij Hannelore en wil alleen maar bewijzen dat er veel ergere dingen zijn dan een slecht rapport.
…Het mijne ligt op het nachtkastje…

Gedeeld van: https://www.facebook.com/inzicht.in.zicht.coaching.training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *