Leerling F. (13 jaar): Mevrouw, werd uw mobiel vroeger ook afgepakt?
Leerling I. (14 jaar): Nou! F., dat …
Leerling F. onderbreekt: Oh nee! Toen waren er nog geen telefoons!
Ik: Nou… Op ongeveer mijn dertiende kreeg ik de oude mobiel van mijn zus en was ik behoorlijk cool omdat maar weinig klasgenoten een mobiel hadden.
Leerling F.: Zat u dan ook stiekem tijdens de les op uw telefoon?
Ik: Nee… We hadden maar paar euro beltegoed, wifi bestond niet en bellen en smsen was nog heel duur. Enige wat we deden was iemand bellen, dan snel ophangen zodat die persoon mij terug zou bellen. Én Snake spelen. Tijdens de les kregen we niets dus hadden we ook niets op onze telefoon te zoeken tijdens de les.
Leerling I.: F. doet dat wel. Stiekem. Tijdens de les.

En zo gebeurt het. BAM! Je voelt je hééél oud. Luister jongens, oma vertelt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *