medewerkers:

Tumblr-gebruiker in de spotlight: Milou Schoonemann

Hoi! Vertel eens wat over jezelf: wie ben je en wat doe je zoal?

Ik ben Milou Schoonemann, 25 jaar en ik geef les op een VMBO-t school in Aalsmeer. Over mijn werk blog ik op Tumblr. Daarnaast hockey en fotografeer ik graag.

Wat vind je het leukste aan lerares zijn? Maar ook: wat zijn de minder leuke kanten?

Met stip op één: de leerlingen. De diversiteit, het verrassingseffect. Zowel van de leerlingen als van de lessen. Geen enkele les is hetzelfde, geen enkel kind is hetzelfde (al doen ze heel hard hun best om zoveel mogelijk op elkaar te lijken 😉 ). Dit wil allemaal nog niet zeggen dat dit makkelijk werk is, ik ben juist de laatste persoon die dat ooit zal zeggen. Het is hard werken en een dagje rustiger aan doen bestaat niet, sommigen vergelijken het wel met topsport. Leerlingen laten niet altijd hun lieve en leuke kant zien en dingen gaan zelden zoals je van tevoren bedacht had, dit kan soms moeilijke situaties opleveren. Maar… het positieve weegt voor mij veel zwaarder!

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *