Het lokaal is leeg.

Jullie zijn gewend dat ik hier dagelijks een leuk verhaal uit mijn klaslokaal plaats. Dit kan een gesprek met een leerling zijn, iets wat een leerling zegt of schrijft of een verhaal vanuit de ogen van mij (de docent voor de klas).

Maar nu is mijn lokaal leeg. De leerlingen zijn komende weken niet aanwezig en ik maak de komende weken dus ook geen leuke, hartverwarmende, grappige dingen met ze mee.

Gelukkig heb ik nog wat achter de hand, afgelopen weken hebben mijn leerlingen namelijk veel toetsen gemaakt bij mij. Bij elke repetitie die ik afneem bij het vak NaSk zit ook een bonusvraag, deze bonus kunnen ze verdienen door een tekening te maken of een gedicht of verhaal te schrijven. Het thema krijgen ze altijd mee.

Komende weken verschijnen hier leuke tekeningen, gedichten en verhalen van de leerlingen. Hierdoor blijven ze toch nog een beetje bij ons en kunnen jullie nog steeds met mij meegenieten.

Ik wens iedereen een fijne zomer(vakantie) toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *