De langlaufende docent

De langlaufende docent


“De langlaufende docent”, mijn eerste blog dat is gepubliceerd op Scholieren.com. Er zullen er nog een aantal volgen. De inhoud is iets anders dan het blog “Dat was langlaufen”, maar ze lijken wel veel op elkaar. Beide blogs zijn aangepast aan het doel en de doelgroep.


Langlaufende leerlingen

Elke school heeft zijn tradities, zo ook die waar ik werk. Eén daarvan is een dag langlaufen met klas 4 in het Duitse Winterberg. De organisatie ligt bij een gymdocent waar je niet zo makkelijk nee tegen kan zeggen, dus ga ik voor het eerst ook mee.

Want ja, de gymdocent vond dat het tijd werd dat iemand van de jonge garde meeging. Ik dus.

Docent Milou Schoonemann mag dan pas 24 zijn, ze staat al vijf jaar voor de klas. Op haar blog Lvnslssn verzamelt ze de leukste opmerkingen en anekdotes van haar – supergrappige – leerlingen. Haar beste blogs worden doorgeplaatst op Scholieren.com

Langlaufski's

Lees verder op: 

http://www.scholieren.com/blog/3109/de-langlaufende-docent of klik op de titel van dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *